Tudnivalók

A rendezvény látogatása ingyenes.

Parkolni a rendezők által kijelölt helyeken, térítés ellenében lehetséges.

A Petőfi utca egy szakasza a rendezvény ideje alatt lezárásra kerül.

-Toalett használat a kihelyezett mobil Wc-kben lehetséges. Mozgáskorlátozott illemhely a községháza épületében található.

- Kérjük a tisztelt fesztiválozókat a biztonsági előírások betartására, - a közterület tisztaságának megóvására, a kihelyezett hulladékgyűjtők használatára.

- A versenyekben részt venni vágyók mindenképp írjanak a kapcsolat fül alatt található e-mail címünkre, hogy regisztrálhassuk őket a minél gördülékenyebb helyfoglalás miatt. Köszönjük! A versenyeken való részvétel csakis saját felelősség vállalással lehetséges! Az azokon résztvevőket ért esetleges károkért, sérülésekért a szervezőket semminemű felelősség nem terheli, a versenyző a részételével ezen szabályozást elismeri. 

- A nem akármilyen kihívást vállaló helyi főzőcsapatok kíváncsian várják értékelésüket a feltehetőleg finomabbnál finomabb palócos étkek elfogyasztása után. 

- A rendezvény ideje alatt kihelyezett térfűtőgombákkal törjük meg a zabari hideget.             A fázósabbakat átmelegedni az önkormányzat épületében fűtött helyiségekkel várjuk.

E közben megtekinthetik:

- A könyvtárunkat, ahol a megismerhetik a neves néprajzkutatót Villányi Pétert, aki szívesen mesél a régmúlt időben településünkön eltöltött napjairól. A nálunk gyűjtött meséiből, történeteiből két kötetet is kerekített, melyek címei: Zabari mesék és mondák, valamint a Tündérmesék a zabari néphagyományban. A kiadványok a helyszínen megtekinthetőek.  Felolvasókat is várunk!
Ugyanitt a Galgamácsai Hagyományőrző Egyesület sokszínű kiállítása is megtekinthető lesz  

- A legifjabb fesztiválozóinkat szeretettel várjuk szüleikkel az önkormányzat épületének fűtött kultúrtermében, ahol remek bábjátékot tekinthetnek meg 10.30-as kezdettel.                Ugyanitt találhatják meg a gyermekek által közkedvelt "csillámtetkó" készítés helyszínét is.


- A szervezők a programváltozás jogát fenntartják. 


A főzőversenyre jelentkezni a Tudnivalók fül - Kapcsolat alatt lehetséges.
Vásározói / kereskedelmi tevékenységet folytatni szándékozók szintén a kapcsolat fül alatt találnak bővebb információt.

A rendezvényről kép-, hang- és videófelvétel készül a Polgári Törvénykönyvben meghatározott nyilvános közéleti szereplésre és tömegfelvételre vonatkozó rendelkezések szerint. A felvételek elkészítésének célja a Zabarért Egyesület rendezvényeinek megörökítése, valamint a rendezvények megtörténtének igazolása.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el