Támogatóink

Ezen az oldalon szerepelnek azok a csoportok, cégek, emberek, a teljesség igénye nélkül, akik adományaikkal, felajánlásukkal ingyen vagy önköltségükön hozzájárulnak a fesztivál lebonyolításához, ezáltal segítséget nyújtanak, és egyúttal emelik az esemény színvonalát. Listánk folyamatosan bővül...

Ezúton is köszönjük közreműködésüket!

Magyarország Kormánya, Bethlen Gábor Alap, Magyar Falu Program

Tarna 91 KFT.

Agria Drink KFT.

SIKI Pékség Kissikátor

Pa-rol KFT

VGÜ KFT Salgótarján

Bozó Krisztián

Fővárosi Nagycirkusz

Tajti Dávid

Tarnamenti Hagyományőrző Egyesület

Cene Csaba

Pálinkás Sándorné

Purgerné Tajti Zsuzsanna

Szondi Csaba

Beretka Pékség

Meggyes-hús Kft

Reálpont élelmiszer Zabar

Cene Gábor

Tarjáni Attila

Galgamácsai Hagyományőrző Egyesület

Villányi Péter  

Váci Egyházmegye Karitász

Be-a-Boltba         

Szilaspogony Község Önkormányzata  

Kalas Pamela

Ferenczné Forgács Zsuzsanna E.V. 

Rezon 2000 Kft     

Simker Gastro Kft   

Takács Bálint

Csarnai István

Varga László

Szabó Rozália

Felde György

Feldéné Ledniczky Gyöngyi

Mesesziget Bábcsoport

Farkas Gábor 

Duci Csapat Egyesület

"Motoros Farágcsávók"

Botos Gusztáv

Radics Szilveszter

Zabarért Egyesület

És még sokan mások....Köszönjük!


Milyen egy jó fesztivál?

Habár különbözik a programok lehetősége, egy fesztivál nyáron és télen is ugyanazt a célt szolgálja: A fesztiválok egy életérzésről szólnak, ahol a gátlások felszabadulhatnak, kiszakadhatunk a mindennapokból.

Fesztiválok és korosztályok:

Továbbá fontosak a jó programok, melyben a család minden tagja talál magának valót, kicsiktől nagyokig, így mindenki ki tudja ereszteni kicsit a fáradt gőzt. Kicsiknél mindig jó ötlet a csillámtetoválás és az arcfestés, amik feldobják a napjukat. Időjárás függvényében ugrálóvár, bábszínház vagy nekik szóló zenei előadás. A fiatalabb korosztálynak fontos a zenei felhozatal, a szórakozás, kikapcsolódás, esetleges csapatversenyek, új sporttevékenységek vagy régi hagyományok elsajátítására kapnak lehetőséget. Az idősebb korosztály számára pedig attól lesz jó egy fesztivál, ha kivehetik a részüket a hangulat megteremtéséből: főzéssel, hagyományőrző tevékenységek bemutatásávál, valamint leülhet egy jót beszélgetni a ritkán látott ismerőseivel.

Fesztiválok és az étkezés:

Az egyik összetevője a jó fesztiválnak az étel és annak gördülékeny kiszolgálása, hiszen enni mindenki szeret, inni meg muszáj. Egy kisebb fesztiválon, amely a helyet és annak szokásait is hivatott bemutatni, elengedhetetlen kelléke az adott környék jellegzetes ételeinek bemutatása is. Ehhez nagy segítséget nyújtanak a megerősített anyagból készült műanyag evőeszközök, melyek segítségével könnyű elfogyasztani a sülteket vagy a süteményeket, a tetőzhető műanyag tányérban pedig akár haza is vihetjük a bográcsost. Remek kikapcsolódás egy jóleső séta az étkezések után, vagy egy beszélgetés egy forró tea vagy forralt bor mellett.

A fesztiválok és a vásárlás:

Az egyedi kínálat kedvelői a fesztiválon résztvevő árusok portékájából válogathatnak: kézműves ételkülönlegességek, szappanok, képek, stb., amelyekkel nem találkozhatunk minden nap. Ezek megvásárlásával nem csak magunknak szerzünk örömet, hanem támogatjuk a hazai termelőket és szolgáltatókat.

A fesztiválok hangulata:

A legfontosabb összetevője egy fesztiválnak a zene, mert ez segíti a kikapcsolódást, a hangulat megalapozását, így a vendégek a beszélgetésen túl táncra is perdülhetnek.

Összességében akkor mondhatjuk, hogy jó egy fesztivál, ha kijelenthetjük, hogy jövőre ugyanitt, ugyanekkor találkozunk!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el